Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πλεονεκτήματα προκατασκευασμένου σπιτιού




Ποια είναι η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας στο ερώτημα για το αν θα ζούσατε σε ένα προκατασκευασμένο σπίτι; Πριν απαντήσετε, διαβάστε προσεκτικά παρακάτω.
Ένα προκατασκευασμένο σπίτι είναι η ιδανική λύση:
1.      Ως προσωρινή κατοικία, ενώ την οικοδόμηση μιας χτισμένο περιοχή σπίτι στην ίδια μοίρα τους.
2.      Για ενοικίαση.
3.      Για να φιλοξενήσει ένα μέλος της οικογένειας με μια δεύτερη κατοικία στην
4.      Για το εξοχικό μας.
Αλλά όπως θα δείτε παρακάτω το προκατασκευασμένο σπίτι αποτελεί πολύ καλή επιλογή και για την κύρια κατοικία μας.

Τα πλεονεκτήματα ενός προκατασκευασμένου σπιτιού :
1.      Χαμηλότερο κόστος κατασκευής από ένα παραδοσιακό σπίτι.
2.      Γρήγορη κατασκευή. Η κατασκευή ενός προκάτ είναι πολύ πιο σύντομη από μια κατασκευή ενός συνηθισμένου σπιτιού. Συνήθως σε τρεις έως έξι μήνες συνολικά από την ημέρα που θα το παραγγείλετε ανάλογα με την εταιρεία κατασκευής μπορείτε να μπείτε στο νέο σας προκάτ σπίτι!
3.      Καλύτερη μόνωση. Η μόνωση των προκάτ τοίχων είναι ανώτερη απ’ αυτή των παραδοσιακών, αφού κατασκευάζονται στο εργοστάσιο. Παρ’ όλο που οι τοίχοι ενός παραδοσιακού σπιτιού είναι πιο χονδροί απ΄αυτούς ενός προκάτ, δεν παύουν με την πάροδο του χρόνου να κάμπτονται.
5.      Φιλικό προς το περιβάλλον. Τα προκάτ είναι περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον, αφού αποτελούνται από ανακυκλώσιμα υλικά, χρησιμοποιούν δε λιγότερη ενέργεια και δεν μολύνουν
6.      Καλύτερα εξοπλισμένα για την καταπολέμηση φυσικών καταστροφών. Τα προκάτ σπίτια είναι πιο δυνατά από τα παραδοσιακά. Ποιοτικοί έλεγχοι στην ποιότητα των υλικών και τον τρόπο κατασκευής εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα που δεν επηρεάζεται από καιρικούς παράγοντες ή από την γνώση και την (σωστή) τεχνική κατάρτιση του κάθε εμπλεκόμενου στην οικοδομή. Και επίσης ο σωστός σχεδιασμός δεν επιτρέπει να δημιουργηθούν λάθη ή παραλήψεις. Ιδιαίτερα σε περιοχές με ακραία καιρικά φαινόμενα, το προκάτ είναι η ιδανική λύση αφού μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα από ένα παραδοσιακό σπίτι σε δυνατούς ανέμους και φυσικές καταστροφές.
7.      Τα προκάτ κατασκευάζονται με τέτοια προηγμένη τεχνολογία, όπου πλέον δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την διαφορά από ένα παραδοσιακό σπίτι. 


Τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι μια καλή επένδυση; Για τους διάφορους λόγους που εξηγούνται ... Απολύτως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου