Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Βρεφικά Δωμάτια για Κορίτσια

    girls nursery rooms ideas

Είσαι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής σου, περιμένεις το κοριτσάκι σου και σχεδιάζεις το δωμάτιο της; Το Decoholic ετοίμασε μία συλλογή από φωτογραφίες με  υπέροχα βρεφικά δωμάτια για κορίτσια!

Πλεονεκτήματα προκατασκευασμένου σπιτιού




Ποια είναι η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας στο ερώτημα για το αν θα ζούσατε σε ένα προκατασκευασμένο σπίτι; Πριν απαντήσετε, διαβάστε προσεκτικά παρακάτω.
Ένα προκατασκευασμένο σπίτι είναι η ιδανική λύση:
1.      Ως προσωρινή κατοικία, ενώ την οικοδόμηση μιας χτισμένο περιοχή σπίτι στην ίδια μοίρα τους.
2.      Για ενοικίαση.
3.      Για να φιλοξενήσει ένα μέλος της οικογένειας με μια δεύτερη κατοικία στην
4.      Για το εξοχικό μας.
Αλλά όπως θα δείτε παρακάτω το προκατασκευασμένο σπίτι αποτελεί πολύ καλή επιλογή και για την κύρια κατοικία μας.

Τα πλεονεκτήματα ενός προκατασκευασμένου σπιτιού :
1.      Χαμηλότερο κόστος κατασκευής από ένα παραδοσιακό σπίτι.
2.      Γρήγορη κατασκευή. Η κατασκευή ενός προκάτ είναι πολύ πιο σύντομη από μια κατασκευή ενός συνηθισμένου σπιτιού. Συνήθως σε τρεις έως έξι μήνες συνολικά από την ημέρα που θα το παραγγείλετε ανάλογα με την εταιρεία κατασκευής μπορείτε να μπείτε στο νέο σας προκάτ σπίτι!
3.      Καλύτερη μόνωση. Η μόνωση των προκάτ τοίχων είναι ανώτερη απ’ αυτή των παραδοσιακών, αφού κατασκευάζονται στο εργοστάσιο. Παρ’ όλο που οι τοίχοι ενός παραδοσιακού σπιτιού είναι πιο χονδροί απ΄αυτούς ενός προκάτ, δεν παύουν με την πάροδο του χρόνου να κάμπτονται.
5.      Φιλικό προς το περιβάλλον. Τα προκάτ είναι περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον, αφού αποτελούνται από ανακυκλώσιμα υλικά, χρησιμοποιούν δε λιγότερη ενέργεια και δεν μολύνουν
6.      Καλύτερα εξοπλισμένα για την καταπολέμηση φυσικών καταστροφών. Τα προκάτ σπίτια είναι πιο δυνατά από τα παραδοσιακά. Ποιοτικοί έλεγχοι στην ποιότητα των υλικών και τον τρόπο κατασκευής εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα που δεν επηρεάζεται από καιρικούς παράγοντες ή από την γνώση και την (σωστή) τεχνική κατάρτιση του κάθε εμπλεκόμενου στην οικοδομή. Και επίσης ο σωστός σχεδιασμός δεν επιτρέπει να δημιουργηθούν λάθη ή παραλήψεις. Ιδιαίτερα σε περιοχές με ακραία καιρικά φαινόμενα, το προκάτ είναι η ιδανική λύση αφού μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα από ένα παραδοσιακό σπίτι σε δυνατούς ανέμους και φυσικές καταστροφές.
7.      Τα προκάτ κατασκευάζονται με τέτοια προηγμένη τεχνολογία, όπου πλέον δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την διαφορά από ένα παραδοσιακό σπίτι. 


Τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι μια καλή επένδυση; Για τους διάφορους λόγους που εξηγούνται ... Απολύτως!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Όμορφο Πράσινο σπίτι που φέρνει το έξω μέσα


Αυτό το οικολογικό σπίτι λέγεται Blesso Loft και σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο  Joel Sanders Architects. Η διακόσμηση στο Blesso Loft συνδιάζει το "Think Green" με την απόλυτη καλαισθησία αλλά και πρωτοτυπία. Αναμφισβήτητα είναι ένα πολύ όμορφο σπίτι.
Φυτά υπάρχουν στις σκάλες που οδηγούν σ΄ένα υπέροχο roof garden. Ο ιδιοκτήτης όταν κάνει μπάνιο περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση!

Σπίτι με φρέσκια διακόσμηση και υπέροχο κήπο στο Λονδίνο


Στο Dulwich στο Λονδίνο, η Abi και ο Philip βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους.Το σπίτι είναι Χτισμένο από το 1890 σε τρεις ορόφους και απεικονίζει την τυπική βικτοριανή αρχιτεκτονική. Οι πινελιές του φουξ χαρίζουν ζωντάνια στον χώρο. Από το καθιστικό-κουζίνα χάρη στην τεράστια μπαλκονόπορτα απολαμβάνουν την θέα του πανέμορφου κήπου τους.









Via journal de la maison

Ένα Loft που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι έξω


Άπλετο Φως της ημέρας και έντονες υφές,σε αυτό το σπίτι που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι έξω. Η  Fernanda Marques σε μια εποχή όπου η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση αυξάνεται και η επιθυμία να είμαστε κοντά στη φύση είναι εντονότερη, έχει δημιουργήσει ένα όνειρο διαφυγής σε 250m ².

Μοντέρνο σπίτι στην Βραζιλία


Όμορφο μοντέρνο και φρέσκο ​​σπίτι στη Βραζιλία. Σύγχρονες και κομψές γραμμές, μαύρο και άσπρο χρώμα κάνουν το σπίτι ευάερο και φρέσκο​​. Για να προσθέσουν κάποια απαλότητα, οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν μπεζ χρώμα και πρόσθεασαν πολύχρωμους τόνους με φωτεινά έπιπλα.Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν να "λουστεί" με φως το σπίτι. Ένας τοίχος αποθήκευσης επενδυμένος με καθρέπτη στο καθιστικό είναι μια έξυπνη παραλλαγή για αποθήκευση.

Πολυτελές Σπίτι από το KOLENIK Eco Chic design


Υπέροχο πολυτελές σπίτι με την αυστηρή ποιότητα του KOLENIK Eco Chic design.

Η μπανιέρα σ΄άυτό το υπέροχο σπίτι είναι από χαλαζία και η ομορφιά της ενισχύεται χάρη στον ειδικό LED φωτισμό. Λέγεται ότι ο χαλαζίας έχει αναζωογονητικές δυνάμεις.



Εκτός απο πολυτελή το σπίτι αυτό είναι και οικολογικό. Προσέξτε την πρασινάδα στον τοίχο του μπάνιου! Elegant and Green!