Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Όμορφο Πράσινο σπίτι που φέρνει το έξω μέσα


Αυτό το οικολογικό σπίτι λέγεται Blesso Loft και σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο  Joel Sanders Architects. Η διακόσμηση στο Blesso Loft συνδιάζει το "Think Green" με την απόλυτη καλαισθησία αλλά και πρωτοτυπία. Αναμφισβήτητα είναι ένα πολύ όμορφο σπίτι.
Φυτά υπάρχουν στις σκάλες που οδηγούν σ΄ένα υπέροχο roof garden. Ο ιδιοκτήτης όταν κάνει μπάνιο περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση!

Σπίτι με φρέσκια διακόσμηση και υπέροχο κήπο στο Λονδίνο


Στο Dulwich στο Λονδίνο, η Abi και ο Philip βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους.Το σπίτι είναι Χτισμένο από το 1890 σε τρεις ορόφους και απεικονίζει την τυπική βικτοριανή αρχιτεκτονική. Οι πινελιές του φουξ χαρίζουν ζωντάνια στον χώρο. Από το καθιστικό-κουζίνα χάρη στην τεράστια μπαλκονόπορτα απολαμβάνουν την θέα του πανέμορφου κήπου τους.









Via journal de la maison

Ένα Loft που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι έξω


Άπλετο Φως της ημέρας και έντονες υφές,σε αυτό το σπίτι που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι έξω. Η  Fernanda Marques σε μια εποχή όπου η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση αυξάνεται και η επιθυμία να είμαστε κοντά στη φύση είναι εντονότερη, έχει δημιουργήσει ένα όνειρο διαφυγής σε 250m ².

Μοντέρνο σπίτι στην Βραζιλία


Όμορφο μοντέρνο και φρέσκο ​​σπίτι στη Βραζιλία. Σύγχρονες και κομψές γραμμές, μαύρο και άσπρο χρώμα κάνουν το σπίτι ευάερο και φρέσκο​​. Για να προσθέσουν κάποια απαλότητα, οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν μπεζ χρώμα και πρόσθεασαν πολύχρωμους τόνους με φωτεινά έπιπλα.Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν να "λουστεί" με φως το σπίτι. Ένας τοίχος αποθήκευσης επενδυμένος με καθρέπτη στο καθιστικό είναι μια έξυπνη παραλλαγή για αποθήκευση.

Πολυτελές Σπίτι από το KOLENIK Eco Chic design


Υπέροχο πολυτελές σπίτι με την αυστηρή ποιότητα του KOLENIK Eco Chic design.

Η μπανιέρα σ΄άυτό το υπέροχο σπίτι είναι από χαλαζία και η ομορφιά της ενισχύεται χάρη στον ειδικό LED φωτισμό. Λέγεται ότι ο χαλαζίας έχει αναζωογονητικές δυνάμεις.



Εκτός απο πολυτελή το σπίτι αυτό είναι και οικολογικό. Προσέξτε την πρασινάδα στον τοίχο του μπάνιου! Elegant and Green!